Aikuiset ja perhepartio

Partiossa aikuisia ovat kaikki yli 22-vuotiaat, eikä yläikarajaa ole! Partio tarjoaa myös aikuisille mahtavia kokemuksia ja elämyksiä, itsensä ylittämistä ja uuden oppimista. Sekä Pääskyparvi että muun muassa Lounais-Suomen Partiopiiri tarjoaa tapahtumia ja koulutuksia aikuisille.

Aikuisryhmä Hirundo Annosus, tuttavien kesken Hisus

Hirundo Annosus tarkoittaa vanhaa pääskystä ja on Pääskyparven aikuisryhmä. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki partiomaisesta toiminnasta kiinnostuneet aikuiset. Ryhmä järjestää partiomaisia retkiä noin 4 kertaa vuodessa, välillä aikuisten kesken ja välillä koko perheen voimin. Mukaan voit tulla, vaikka et olisi partiolainen!

Liittymällä ryhmään pääset mukaan sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan tulevista retkistä ym. Kaikille retkille osallistuminen on vapaaehtoista ja omakustanteista – ryhmään liittyminen ei siis sido mihinkään. Tule mukaan muiden samanhenkisten aikuisten kanssa nauttimaan luonnonläheisestä toiminnasta!

Liity mukaan ottamalla yhteyttä ryhmänjohtajaan:
Kirsi-Maria Ruohomäki, hisuspaaskyparvi@gmail.com

Perhepartio

Perhepartio on alle kouluikäisille ja heidän perheilleen suunnattua partiotoimintaa. Sen tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Perhepartiotoiminta mahdollistaa vanhemmille mukavan yhteisen harrastuksen lapsen kanssa ja mahdollisuuden tavata muita vanhempia säännöllisesti.

Perhepartioryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa erikseen ilmoitettuna aikana, noin 1-2 h/kerta (ks. toimintakalenteri alla). Jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa.

Perhepartiossa tehdään retkiä ja askarteluja. Siellä leikitään ja on puuhaa lapsille ja aikuisille. Perhepartio on partiohauskaa pääasiassa ulkona, Noormarkun alueella koko perheelle. Perhepartiolaisilla on mahdollisuus osallistua myös muihin Pääskyparven järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Liity mukaan ottamalla yhteyttä ryhmänjohtajaan:
Kirsi-Maria Ruohomäki, hisuspaaskyparvi@gmail.com

Perhepääskyt toiminta 2021-2022

Perhepartio on partion toimintamuoto, joka mahdollistaa yhteistä toimintaa koko perheelle partion arvojen mukaisesti. Perhepartio-ohjelma koostuu kuudesta aktiviteettikokonaisuudesta, jotka ovat arjen taidot, retkeilytaidot, kädentaidot, ulkoilutaidot, luontotaidot sekä lippukunnan toimintaan tutustuminen.  

Toiminta on tarkoitettu alle kouluikäiselle lapselle huoltajan kanssa. Pääskyparven perhepartioryhmä Perhepääskyt kokoontuu noin kerran kuukaudessa erikseen ilmoitettuina ajankohtina. 

Syksyllä 2021

3.10. aloitustapahtuma Kirkkokalliolla klo 10-13

  • syysvärien metsästys ja vaahtokarkin paisto Kirkkokallion maastossa.

13.10. Retkitaidot ja koloon tutustuminen klo 18-19.30

  • Veistellään oma makkaratikku kolon pihalla ja paistetaan makkarat. Tutustutaan partion kokoontumispaikkaan eli koloon Noormarkun pappilan pihassa. 

13.11. Kädentaidot  Aittalahdessa klo 10-13

  • nikkarointa Aittalahdessa isänpäivää silmällä pitäen ja oman partiohuivin painatus. Ajo-ohje: Aittalahdentien päässä sijaitsevalle partiokämpälle ajaa noin 10-15 min. 

6.12. Partiojuhlaan tutustuminen klo 16 Kaharilla ja klo 17 Noormarkun kirkossa

  • Soihtukulkue kaharilta kirkolle, jossa pääsee seuraamaan muun muassa lupauksen antoa.

16.12. Talviretki klo 18-19.00

  • Lumesta riippuen pulkilla tai ilman. Ulkopuuhailua Kirkkokalliolla.

Tervetuloa mukaan!
Lisätiedot: Kirsi-Maria hisuspaaskyparvi@gmail.com ja puh. 040 581 8096