Etäpartio

Korona on valitettavasti seurassamme edelleen, mikä vaikuttaa myös partiotoimintaan. Partiotoimintaa jatketaan valtakunnalliset suositukset huomioiden. Näillä sivuilla löydät mielenkiintoista ja hauskaa etäpartioaktiviteettia!

Partioviikon kisailua 15.-25.4.

Partioviikkoa vietetään tänä vuonna 19.-25.4. Sen kunniaksi Pääskyparvi on järjestänyt leikkimielisen kisailun Noormarkkuun, joka on avoinna kaikille 15.-25.4.2021. Kisa on suunnattu kaikille, sinun ei tarvitse olla partiolainen osallistuaksesi. Se soveltuu hyvin esim. perheille ja kavereille (lapset noin 10-vuotiaiksi asti tarvinnevat aikuisen apua). Tehtävissä pääsee kokeilemaan tietojaan ja taitojaan partioon ja luontoon liittyen – ja toivottavasti samalla oppimaan uutta!

Lue lisää partioviikon kisailusta täältä.

Vuoden 2021 retkihaaste

Missä sinä retkeilet tänä vuonna? Kuuluuko seikkailuihisi sukset ja lajientunnistus suolla vai kävelyretki tutuissa maisemissa roskia keräten? Jaa retkesi kohokohdat ja insipiroidu muiden retkistä: @paaskyparvi #paaskyparvi sekä @retkihaaste #retkihaaste #52retkeävuodessa #retkihaaste2021

Lisätietoa: https://retkihaaste.wordpress.com/

Partiolaisten lukuhaaste

Sinut on haastettu! Ota osaa partiolaisten lukuhaasteeseen ja lue vähintään kuusi ohjeiden mukaista kirjaa vuoden aikana. Haasteeseen osallistumisesta voit saada Partiolaisen lukuhaaste -hihamerkin.

Lue lisää lukuhaasteesta täältä.