Partiolaisten adventtikalenteri

Partiolaisten adventtikalenteri on myynnissä jälleen 15.10.! Ostamalla partiolaisten adventti­kalenterin tuet paikkakuntasi nuorten harrastustoimintaa.

Adventtikalenterin hinta on 10 euroa. Adventtikalenterien myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet partion paikallisyhdistykset, eli lippukunnat, kuten Pääskyparvi. Ostamalla adventtikalenterin Pääskyparvelta tuet siis noormarkkulaista partiotoimintaa.

Miten voit ostaa partiolaisten adventtikalenterin?

Voit ostaa kalenterin partiolaiselta käteisellä tai Mobilepaylla. Kalentereita pystyy ostamaan myös verkkokaupasta.

Verkkokaupasta ostaminen:

Voit myös ostaa adventtikalenterin suoraan verkkokaupasta ja tukea silti Pääskyparven toimintaa. Tätä linkkiä käyttämällä tuki kohdentuu automaattisesti Pääskyparvelle: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/paaskyparvi-ry 

Yleistä tietoa adventtikalenterista löytyy osoitteesta www.adventtikalenteri.fi 

Pääskyparvelaiselta ostaminen:

Ota yhteyttä, niin sovitaan koska voit tulla kalenteriostoksille partiokolollemme (Vanha Vaasantie 8). Voimme toimittaa kalentereita myös kotiisi Noormarkun keskustan tuntumassa. Soita tai laita WhatsApp-viesti tai tekstiviesti numeroon 0407180157 (Elli-Mari Sulonen), niin sovitaan tarkemmin. Maksuvaihtoehtoina ovat käteinen ja Mobilepay.

Adventtikalenterin ohella joulun tunnelmaan johdattaa partiolaisten joulutarina. Siitä julkaistaan osa joka adventtisunnuntai. Jokaisen adventtisunnuntain kalenteriluukussa on myös muistutus kuunnella tai lukea joulutarina osoitteessa www.partio.fi/joulutarina.