Pääskyparvi tarvitsee aikuisia, tuu mukaan!

Pääskyparvi on 150 hengen lippukunta, jonka viikkotoiminnassa on mukana noin 100 lasta. Meillä on kymmenkunta viikoittain kokoontuvaa eri-ikäisten partiolaisten ryhmää. Viime vuosina jäsenmäärämme on kasvanut mukavalla tahdilla!

Tarvitsemme erityisesti aikuisia apujohtajia sekä uusiin että vanhoihin ryhmiin. Meillä on aikaisemmista vuosista poiketen tilanne, että nuoria innokkaita ryhmänjohtajia olisi, mutta ryhmiin tarvittaisiin myös aikuinen johtaja. Aiempaa partiotaustaa et tarvitse, sillä koulutusta ja tukea on tarjolla. Aikuisen läsnäolo on ennen kaikkea turvallisuustekijä. Kokouksissa apua tarvitaan usein hyvin yksinkertaisiin tehtäviin: kun 10 ekaluokkalaista nikkaroi, olisi tarpeen olla enemmän kuin yksi aikuinen auttamassa, etsimään hukassa olevia hanskoja, kannustamaan ja innostamaan! Joskus riittää kun kuuntelet ja olet läsnä.

 

Myös aikuinen voi harrastaa partiota monella tavalla

Aikuiset voivat olla avuksi monenlaisissa pesteissä. Olisitko innostunut ryhtymään ryhmän apujohtajaksi tai auttamaan kertaluontoisesti kokouksissa? Pääsisitkö joskus avuksi leirille? Kaikki apu on meille tärkeää! Palauta viereisen sivun lappu partiokololle ja ruksi siihen, miten olisit käytettävissä. Olemme sinuun yhteydessä!

Ps. Pääskyparvessa toimii myös aikuisten oma ryhmä, Hisus. Se kokoontuu silloin tällöin partiomaisen toiminnan merkeissä välillä aikuisten kesken ja välillä koko perheen voimin. Mukaan voit tulla, vaikka et olisi partiolainen!

 

Lisätietoja: Anni Räisänen, p. 040 569 6076, anni.raisanen@partio.fi