Jäsenrekisteri Kuksa ja tapahtumiin ilmoittautuminen

Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri. Kuksaan pääset osoitteessa: kuksa.partio.fi

Kuksan kautta tapahtuu ilmoittautuminen suurimpaan osaan tapahtumista. Siksi on tärkeää, että Kuksassa on ajantasaiset yhteystiedot. Jokainen täysi-ikäinen jäsen voi päivittää omia yhteystietojaan Kuksassa. Alaikäisten tietoja voi päivittää huoltaja, sen jälkeen kun huoltaja on lisätty rekisteriin. Muistathan ilmoittaa päivittyneet yhteystietosi myös ryhmänjohtajalle.

Huoltajan ohjeessa neuvotaan huoltajan rekisteröityminen, huollettavan tietojen muokkaaminen sekä huollettavan ilmoittaminen tapahtumaan. Jäsentietojen päivittämisohjeesta saat apua jäsentietojen muokkaamiseen.

Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa ohjeet ja tiedot rekisteröitymistä varten. Voit kysyä tietoja (huoltajanumero ja sähköposti) myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta (yhteystiedot lopussa).
Huomaa, että sekä partiolaisella että huoltajalla on omat numeronsa. Jäsenellä jäsennumero ja huoltajalla huoltajanumero. Huoltajan sähköposti saa olla vain huoltajan tiedoissa, sitä ei saa lisätähuollettavan tietoihin.

Jos tulee mitä tahansa kysyttävää Kuksaan liittyen, sinua osaa parhaiten auttaa jäsenrekisterinhoitajamme Ellen: ellen.rautava(ät)gmail.com