Infopaketteja partion alkuun!

Mitä pitäisi varusteita partiolaisella pitäisi olla? Entä mitä partiomerkit merkitsevät? Kiinnostaisiko partio, mutta haluat tietää lisää harrastuksesta ja ikäkausista? Lounais-Suomen Partiopiiri ry (L-SP) järjestää syyskuussa monta inforikasta etäiltaa, jotka on suunnattu erityisesti aloittelevien partiolaisten vanhemmille. Tapahtumat ovat Teamsissä, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.

Sudenpentujen varusteilta järjestetään 15.9. klo 18-19. Lisätietoa ja linkki Teams-tapaamiseen löytyy täältä.

Seikkailijoiden varusteilta järjestetään 13.9. klo 18-19. Lisätietoa ja linkki tapahtumaan löytyy täältä.

Lisäksi Online-vanhempainilta järjestetään jo torstaina 2.9. klo 17.30 ja toisen kerran maanantaina 6.9. klo 17.30. Vanhempainilta on tarkoitettu kaikkien partiolaisten kotiväelle, mutta erityisesti sitä suositellaan nyt syksyllä partioon liittyneiden tai sitä harkitsevien lasten ja nuorten huoltajille. Illan aikana kerrotaan yleisesti partiosta ja sen käytännöistä.

Rohkaisemme kaikkia kuulolle varuste- ja vanhempainiltoihin. Jos näiden jälkeen jää vielä jokin asia vaivaamaan mieltä tai et pääse osallistumaan L-SP:n etäiltoihin, myös Pääskyparven johtajat vastaavat mielellään kysymyksiin.