Jäsenrekisteri ja tapahtumiin ilmoittautuminen

Partion asiointipalvelu on toimii Suomen Partiolaisten jäsenrekisterinä. Asiointipalveluun pääset osoitteessa: asiointi.partio.fi

Asiointipalvelun kautta tapahtuu ilmoittautuminen suurimpaan osaan tapahtumista. Siksi on tärkeää, että palvelussa on ajantasaiset yhteystiedot. Jokainen täysi-ikäinen jäsen voi päivittää omia yhteystietojaan Asiointipalvelussa. Alaikäisten tietoja voi päivittää huoltaja, sen jälkeen kun huoltaja on lisätty rekisteriin. Muistathan ilmoittaa päivittyneet yhteystietosi myös ryhmänjohtajalle.

Suomen Partiolaisten nettisivuilla olevasta huoltajan ohjeesta löytyy hyödyllisiä ohjeita asiointipalvelun käyttöön.

Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa ohjeet ja tiedot rekisteröitymistä varten. Voit kysyä tietoja (huoltajanumero ja sähköposti) myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta (yhteystiedot lopussa).
Huomaa, että sekä partiolaisella että huoltajalla on omat numeronsa. Jäsenellä jäsennumero ja huoltajalla huoltajanumero. Huoltajan sähköposti saa olla vain huoltajan tiedoissa, sitä ei saa lisätä huollettavan tietoihin.

Jos tulee mitä tahansa kysyttävää asiointipalveluun liittyen, sinua osaa parhaiten auttaa jäsenrekisterinhoitajamme Akseli: akseli.keitaanniemi(ät)live.com, puh. 044 091 3623