Ajankohtaista

TERVETULOA LOISTAVAAN SEIKKAILUUN!

 

Otava 2020 on Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri, joka järjestetään 22.–29.7.2020 Maisaaressa. Otavalla monipuolista tekemistä riittää jokaiselle, kun tarjolla on vesilaakso Airisto, medialaakso Meteoriitti, tiede- & teknologialaakso Kirjokansi sekä avaruuslaakso Kosmos. Tähtitaival-haikki ja alaleiripäivä Horisontti täydentävät kokonaisuuden, ja samalla leiriläinen pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta, idyllisestä saaristoympäristöstä. Mukaan kutsutaan kaikki lounaissuomalaiset seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Myös nuoremmat lapset ovat tervetulleita perheensä kanssa perheleiriin. Perheleirin tavoitteena on mahdollistaa aikuisten osallistuminen leirin työtehtäviin.

 

Pääskyparvi osallistuu tottakai myös Otavalle ja ilmoittautuminen on käynnissä nyt! Ilmoittautumisaikaa on 30.1.2020 asti. Leiri maksaa 220 euroa, joka laskutetaan maaliskuussa. Leirihintaan on mahdollista tarvittaessa hakea stipendiä joko osaan tai koko leirimaksuun, mutta se tulee muistaa tehdä heti ilmoittautumisen yhteydessä. Leiri-ilmoittautumisessa on voimassa kesätyö- ja kesälomatakuu, jolloin leirin voi tarvittaessa perua maksuttomasti 31.5.2020 asti. Leirille ilmoittaudutaan Kuksassa, alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittaa huoltaja omalla partioID-tunnuksellaan, ja 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat ilmoittautuvat omalla partioID-tunnuksellaan. Ilmoittautumislinkki ja ohjeet löytyvät osoitteesta https://www.piirileiriotava.fi/fi/leirilaiselle/ilmoittautumisohjeet.

 

Ajantasaista tietoa leiristä sekä paljon ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät sen nettisivuilta: www.piirileiriotava.fi. Sieltä löydät myös tietoa esimerkiksi leiripaikasta, perheleiristä ja leiriohjelmasta. Ensi kesänä nähdään leirillä!

 

 

 

Tämä on ensi kesän paras partiotapahtuma, 

jota et halua missata!

 

 

 

Otava-yhteyshenkilö Pääskyparvessa:

Crista Nurmi

crista.nurmi@gmail.com

045 112 4404

 

 
------------------------------------------------------------------

Hisus retkeilee

Hisuksen aikuisten retki Niinisalon varuskuntaan lauantaina

25.1. klo 11.

Tutustumme varuskunnan tiloihin ja kuulemme varusmieskoulutuksesta.

Ilmoittaudu nimellä ja syntymäajallasi mukaan viimeistään 25.11.

vkruohomaki @ gmail.com

-------------------------------------------------------------------------------------

Perinteinen joulukuusimyynti

Joulukuusia myynnissä ahlströmin klubin pihassa

pe 20.12. klo 11-19

la 21.12. klo 10.16

Lauantaina glögitarjoilu!

Partiolippukunta Pääskyparvi, Noormarkun Sotaveteraanit

------------------------------------------------------------------------------------------------

pääskyparven soihtukulkue

ja lupauksenanto 6.12.

Kokoontuminen Kaharilla klo 16

Kuljemme soihtukulkueena Noormarkun kirkolle, jossa vietämme hartaushetken. Hartaushetken yhteydessä uudet sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat antavat partiolupauksensa. Seuraava lupauksenantomahdollisuus on keväällä yhteisellä retkellä metsän siimeksessä.


Partiolupaus:

”Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani,

omaa maatani ja maailmaa,

toteuttaa <ikäkauden> ihanteita

ja olla avuksi toisille.”


<ikäkauden> = sudenpennun/seikkailijan/tarpojan


Partiolaisten toivotaan pukeutuvaan partioasuun (partiohuivi, partiopaita,

tummansiniset housut/hame) hartaushetkeä ja lupauksenantoa varten. Leirille ilmoittautuneet lähtevät leirille suoraan  lupauksenannon jälkeen.


Kaikki partiolaiset perheineen ovat tervetulleita!


Comments