Ajankohtaista

Partioon ilmoittautuminen 20.8.2019

 

Pääskyparven viikkotoiminta on kesätauolla toukokuun lopulta elokuulle. Viikottaiset kokoontumiset jatkuvat jälleen elokuun lopussa tai syyskuun alussa.

Perinteinen partioon ilmoittautuminen järjestetään tiistaina 20.8. klo 18 partiokololla (Noormarkun pappilan punainen piharakennus, Vanha Vaasantie 8). Tällöin uudet ja jatkavat partiolaiset ilmoittautuvat mukaan kauden 2019-2020 toimintaan. Mikäli ei pääse paikalle ilmoittautumiseen, ota ennakkoon yhteyttä (yhteystiedot alla).

Ilmoittautumisessa kerätään perustiedot partiolaisista, jonka jälkeen uusista partiolaisista muodostetaan yksi tai useampi ryhmä kulloisenkin tilanteen mukaan.  Lapsia otetaan mukaan niin paljon, kuin ohjaajien määrä sallii. Jos olet aikuinen ja olisit kiinnostunut tulemaan ohjaajaksi tai apuohjaajaksi, otathan yhteyttä!

Kun ilmoittautuneiden partiolaisten määrä on tiedossa, jaamme eri ryhmille kokoontumisajat. Ilmoitamme pian ilmoittautumisen jälkeen, milloin mikäkin ryhmä kokoontuu. Pyrimme ottamaan huomioon partiolaisten toiveita kokoontumisajoissa, mutta kaikkia toiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan - meidän tulee mahduttaa monen eri partioryhmän kokoontumiset viikoittain partiokololle.

Ryhmien kokoontumiset alkavat elo-syyskuun vaihteessa.  Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan uudet partiolaiset voivat tutustua partiotoimintaan rauhassa muutaman kerran!

Lisätietoja: Elli-Mari Sulonen: emsulonen@gmail.com, 0407180157

________________________________________________________________

HISUS LIIKKUU ;)

Aikuisten pyöräretki merimaisemiin Ahlaisiin 16.-17.8.

Pyöräretki alkaa kololta perjantaina 16.8. klo 17 ja 16.30 alkaen pakataan huoltoautoa. 

Reissulla pääsemme nauttimaan upeasta Itämeren illasta nuotion äärellä. Rentoudumme lämpöisessä rantasaunassa ja yövymme merituulen kuiskeessa. Lauantaina aamupalan jälkeen pyöräilemme Lamppiin Onnenkoskelle (https://www.onnenkoski.fi/lounas) omakustanteiselle lounaalle ja palaamme kololle. Lisätietoja ja ilmoittautuminen vkruohomaki(at)gmail.com.

Varustelista:

*Makuualusta ja makuupussi (ehkä kaksikin päällekkäin) -yöllä on kylmä

*teltta (kololta saa lainaksi)

*retkikeitin ja polttoaine (kololta saa lainaksi)

*puulasta, puukko, tulitikut

*omat ruokailuvälineet (lautanen, muki, lusikka,haarukka, veitsi)

*yöpymis-, ja saunatarvikkeet

*taskulamppu (otsalamppu kätevä)

*vaihtovaatteet (lämpimiä kerroksia, villasukat, pipo, käsineet jne.)

*huollettu polkupyörä ja kypärä

*juomapullo ja pientä retkievästä 

* 1 paketti kahvia valinnan mukaan (sauna, - ja wc-, vesikiitos)

* 5 € retken ruokarahaa, joka maksetaan kololla ennen retkeä. 

Huom! Pakkaa pikkureppuun vain pyöräilyssä tarvittavat eväät ja juoma. Muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla yöpymispaikkaan. 

Huomioithan, että retkeilijöillä tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Partiovakuutus on voimassa vain Suomen Partiolaisten jäsenillä.

Nähdään kololla perjantaina!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arpapalkintojen keräys Noormarkun markkinoilleC:\Users\Ellis\SkyDrive\Partio\Logokuvia\hdbirdit.jpg


Pääskyparvi osallistuu joka vuosi syyskuussa Noormarkun markkinoille muurinpohjalättyjä ja pika-arpoja myymällä. Partiosyksy ehtii alkaa vasta juuri ja juuri ennen markkinoita, joten arpapalkintojen keruussa on tullut viime vuosina kiire. Saadaksemme lisää aikaa markkinoiden valmisteluun, keräämme tänä vuonna arpapalkintoja jo nyt keväällä!

Hyvin suuri osa Pääskyparven toiminnasta rahoitetaan varainhankinnalla, ja Noormarkun markkinat ovat meille vuoden tärkein varainhankintatapahtuma. Toivomme, että jokainen pääskyparvelainen kantaa kortensa kekoon tuomalla yhden tai useamman arpapalkinnon. Näin varmistamme mahdollisuuden laadukkaaseen partiotoimintaan.

Palkinto voi olla mitä tahansa uutta tavaraa, syömistä (huomioi päivämäärä), lahjakortti tai muuta vastaavaa. Palkinnot voi toimittaa partiokololle oman ryhmän johtajalle kevään.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ċ
Elli-Mari Sulonen,
3.2.2019 klo 3.34
Comments